Vihdoin ja viimein netti rupesi toimimaan. Jostain kumman syystä se oli pitkän aikaa vähän kuin auton vilkku (toimii-ei toimi), joten mitään ei voinut tehdä.

Nukkekotipiirin vaihtotavarat tulivat viime viikolla, aiheena oli ystävyys/ystävänpäivä (tarkkaa sanamuotoa en nyt muista, mutta noin kuitenkin).
Itse lähetin tällaisen setin:

229131176.jpg
Jokaiselle lähti siis ruusu ja kirjenippu - jokainen saa päättää ovatko nämä vanhoja, nippuun laitettuja rakkauskirjeitä vai vasta lähetystä odottavia. Kuorten sisällä on silkkipaperia esittämässä kirjettä. Tiinalle lähti emolahjana ruusukimppu.

Ja tällaisia sain:

229131174.jpg

Seikulta kello, nalletaulu, kortti ja hopeinen sydän, Marilta piknikkori (sisältää astiat, lautasliinat, puukon, syötävää sekä pöytäliinan). Jensku lähetti neulahuovutetun sydämen, Van Halenin levyn ja valokuva/kiiltokuva-albumin. Tiinalta vaaleanpunaisessa rasiassa oleva kaulakoru, ja Sannalta ruusukimppu ja vaaleanpunainen makeisrasia.

Kiitoksia ystävät hyvät! Seuraavan vaihdon aihe on miehet, varsin "haastava" aihe. Jännä nähdä mitä siitä keksitään, luultavasti monenmoista kivaa.