Sain kuvattua ne Keskiseltä hamstratut tapetit. Kuvaaminen on helppoa, mutta kun ne pitää vielä kikkailla koneelle ja muokata inhimillisempään kokoon sekä viitsiä latailla nettiin, se on se työläämpi homma.

137470.jpg

Rullissa on vielä muovi päällä, ja salama tietenkin heijastui siitä. Värit kuitenkin toistuvat oikein, ainakin tällä näytöllä. Viininpunaista ajattelin olohuoneeseen, tummansiniseen tykästyin muuten vain, ja nuo pikkukukkaiset sopivat miltei mihin vain, jos eivät tässä niin jossain tulevassa projektissa sitten.

137471.jpg

Vasemmanpuoleisen kukallisen kuvio.

137472.jpg

Oikeanpuoleisen kukallisen kuvio. Tätä voi käyttää vaikka kaakelina kunhan leikkaa ruudut suoriksi. Nuo kukat ovat mikä minnekin kenollaan, joten sekään ei haittaa.

Sitten puisevampia juttuja

Puukeskuksella tuli käytyä. Ostin palan 6mm vaneria kun oma loppui kesken, sen neliöhinta oli 5e. Taisi olla koivuvaneria, kun oli ainoa jäljelläoleva sitä vahvuutta (ostin siis "jämäpaloja" sahureilta). Jos olisin halunnut pienemmän, eivät olisi ottaneet sahauksesta mitään. Hyvä palvelu!

Lisäksi siellä on valmiiksi sahattuja paloja kaapin takaseiniksi käytettävää kovalevyä, ostin n. 0,5*0,5m palan eurolla. Tuo voisi sopia portaisiin tai vaikka väliseiniin. Kokeilun vuoksi ostin palan - ja unohdin sitten aamun lähtöhässäkässä ottaa pienoissahan mukaan. Unohtui sinne kotiin kyllä kaikkea muutakin. Karmeinta mitä tiedän on herätys sunnuntaiaamuna klo 6.00 ja lähtö ennen seitsemää - kisoihin. Sieltä en päässyt enää takaisin kotiin, vaan tulin miehen mukana tänne sen kotikotiin.

Onneksi tämä evakko on nyt vapaaehtoista, kylppäriremontti oli valmis. Olen siis ollut miehen kotikotona evakossa remonttia, vessan kosteusvauriot menivät korjaukseen. Sinänsä ihan onnellinen juttu tämä evakossa oleilu, tämän blogin varsinaisena aiheena olevan nukkekodin rakennus olisi tuskin muuten vieläkään suunnitelmia pidemmällä.