Mitä tarvitaan, jotta saadaan aikaiseksi herkullinen täytekakku? Vastaus: taikataikinapohja, hieman mielikuvitusta, koholiimaa, ikkunakalvoväriä ja jotain koristeita. Tällä reseptillä on valmistettu alla olevat kakkuset:

202167171.jpg
Vasemmanpuolimmaisen kakun päällä on kirkkaan punaisia lasipalloja (salama saa ne hohtamaan hiukan omituisesti vaaleanpunaisina), sitten appelsiiniviipaleita a'la Fimo, takana lisää lasipalloja ja punaista ikkunakalvoväriä, keskellä violettia ikkunakalvoväriä, sitten keltaista kalvoväriä ja appelsiiniviipaleita. Viimeisenä ruskeaa ikkunakalvoväriä, tuo ruskea möykky on olevinaan suklaakuorrutettu kakku. Voisi olla ihan hauska jos siihen lätkäisisi kirsikan päälle, valitettavasti hukka oli syönyt kaikki tekemäni minikirsikat joten kakku jäi ilman.

Kermakuorrutus on koholiimaa, liekö toinen nimitys 3D-liima. Kovettuu sellaiseksi koholla olevaksi juttuseksi, käytettäneen korteissa.

Appelsiinikakut pääsivät yksityiskuvaan:

202167168.jpg

Semmoisia pieniä tällä kertaa. Muutakin on tullut näperrettyä, mutta koska ne menevät Nuket-listan joulukalenteriin, ne ovat hyshys-juttuja.