Allekirjoittaneelta lähti holtti tänään Keskisellä Tuurissa. Pistäydyimme siis siellä matkalla Tampereelle, vaihteeksi olisi taas jokkiskisat tiedossa la-su. Löytöpuolella oli tapettirullia 1e/kpl. En minä niitä hamstrannut kuin kuusi, mutta kun käyttökohde on nukkekoti, on siinä metrimäärällisesti kohtalaisen paljon tavaraa. Löysin ihania värejä, ja pari perinteistä pikkukukkakuosia. Rullat ovat tuolla autossa parkkipaikalla, joten kuvaa ei nyt saa, mutta ihanaa keltaisenoranssia, tummansinistä, viininpunaista ja yksi vaaleanpunainenkin löytyi. Plus ne kukkajutut.

Kävin myös Puukeskuksella. Aikani harhailtuani löysin oikein ystävällisiä sahureita, jotka kaivelivat minulle sopivan palan vaneria. Ensi viikolla pääsen siis jatkamaan taloprojektia, välipohjat kun menivät lopulta uusiksi. Olisi pitänyt miettiä ennen kuin sahasi porrasaukot, eihän sinne kierreportaita saa itkemälläkään sopimaan. Olivat ne kyllä muutenkin huonosti sahatut, joten ei suurta vahinkoa. Auton perässä on tällä hetkellä niinikään vähän toista neliötä hyvää vaneria.

Puukeskuksen myymäläpuolella pistäydyin myös, ja ostin palan kovalevyä. Kiinnostaa kokeilla olisiko siitä vaikka porrasmateriaaliksi. Mahtoi myyjäpoikaa naurattaa, kun meikäläinen hukkapätkä kurkki tiskin yli (sananmukaisesti kurkki, sillä tiski oli tarkoitettu hiukka pidemmille, noin 190cm ihmisille) ja kyseli saako niitä pieniä kovalevyjä ostaa irrallaan vai myydäänkö ne vain kaappien mukana. Kovalevyksi siis paljastui se tee-itse-kaappien taustalevy, jota olin jo vähällä mennä purkamaan yhdestä vanhasta kaapista. Onneksi en ehtinyt hajottaa sitä, sain sopivan kokeilupalan eurolla. Ei ollut hinnankiroissa se.