Minulla on suorastaan käsittämättömän upeat työtilat:

133835.jpg

Työskentelen siis vanhassa "kärrylarossa" kuten sitä tässä huushollissa kutsutaan. Ei valoja, ei sähköä muuta kuin vanhan navetan köökistä roikalla, eikä varsinkaan kunnon työpöytää. Vanhasta pirtinpöydästä hilseilee lakka, ja sitä oli maalausvaiheessa vähän siellä, hieman täällä ja rippunen tuollakin. Taustalla häämöttää miehen Marella, josta ehkä joskus tulee jokkisauto. Sitä odotellessa...

Olen nyt saanut kaikki levyt maalattua pohjamaalilla. Sain päähäni maalata ne, ja sitten maalattiin. Parempi kuva osista tässä:

133833.jpg

Kuten näkyy, sahaaja on ollut amatööri, mutta viis pienistä epäsäännöllisyyksistä ikkunoissa sun muista. Piilotan niitä sitten parhaan kykyni mukaan ikkunanpokien alle ja sen sellaisiin. Väliseinistä on vieläkin huutava puute. Huomasin myös, että olin onnistunut sahaamaan kaksi välipohjaa pari milliä liian kapeiksi, joten edessä on joko rautakauppareissu tai sitten pitää esittää luovia ratkaisuja. Materiaali kun on totaalisesti finito. Ehkä kuitenkin koetan keksiä niitä luovia vaihtoehtoja, tarkoituksena kun on tehdä tämä (talo-osa ainakin) minibudjetilla. Olen kuolannut Euro Mini's katalogia siihen malliin, että jos se olisi paperiversio, se olisi jo pehmennyt käsiin. (On minulla se paperinenkin, mutta se jäi Tampereelle.)

133834.jpg

Pääsin myös liimailemaan, kuten otsikko jo lupaili. Kuvauksen jälkeen liimasin myös alimman lattian paikoilleen. Hieman se vaati hiomista, olin tietenkin onnistunut sahaamaan pari kohtaa vähän kaarevaksi - onneksi olivat kuperia eivätkä koveria... Pitää vielä illan mittaan käydä tarkistamassa miltä siellä näyttää.
Huomatkaa viralliset liimaustuet...

Mies lupasi, että lähdemme perjantaiaamuna ajamaan Tampereelle. Ensimmäinen reaktio: Jihaa, pääsen Puukeskukselle! Eikös se olekin kaikkien naisten ensimmäinen toivepaikka kun kaupunkiin lähdetään? Ai ei vai? Ai että mieluummin H&M:ille? Öh... taidan tuntea itseni ihan pikkuisen omituiseksi...

Puukeskukselle silti.