Innostuin viime viikolla pitkästä aikaa näpertämään nukkekotikoiselle nukelle vaatteita. Vaatetin keskeneräisen nuken, jonka runko on ollut valmiina jo kesästä, mutta aiemmin en ole saanut yhtään pukuideaa.

No, pyörittelin sitten käsissäni sinisen satiinin palaa, joka on ajelehtinut pöydälläni jo ties kuinka kauan, ja tajusin yhtäkkiä että tässähän olisi täydellinen hamekangas. Tein hameen, ja saman tien vielä puseronkin siihen kaveriksi.

Saanen esitellä: Vihreän talon Rouva:

193966206.jpg

Onpas jotenkin sumea kuva kasvojen osalta, no, ei voi auttaa. Valaistusolosuhteet ovat tänään olleet onnettomat.

Lähikuva kasvoista:

193966226.jpg

Rouvan korviin on ennen paistoa pistetty reiät neulalla, joten niihin saa vaihdettavat korvakorut. Nämä ovat vain rautalankaa, johon on laitettu helmi.

Kampaus sivulta päin:

193966196.jpg

Hiukset on tehty Tiimarin enkelinkiharasta, joka on huonoimpia mahdollisia materiaaleja: liian jäykkää ja valmiiksi kähärää. Päälaen osioita varten suoristin sitä vähän, mutta hermot se vei silti.

Kuten näkyy, rouva ei ole vielä saanut "meikkiä" kasvoilleen, eikä välttämättä hetkeen sitä saakaan. Pelkään pilaavani hänet. Saa nähdä koska uskaltaudun kokeilemaan...

Rouvasta tuli jotenkin tuikean näköinen, ainakin piirteiltään. Tästä nukkeaihiosta äitini sanoi, että se on riisitautinen ja näyttää ihan mieheltä... Kertokaapas nyt te, hyvät lukijat, rehellinen mielipide, kannattaisiko jatkaa nukentekoa vai luovuttaa suosiolla?