Projekti on vähän katkolla nyt. Pitäisi päättää mitä tekee seuraavaksi; laittaako lattiat vai maalaako ulkoseinät. Luultavasti olisi paras maalata ulkoseinät, minimoituisi ainakin se riski että talon lattiat ovat sitten maalissa.

Keksin muuten ratkaisun lakkaa vai mitä -ongelmaan. Löysin kaapista pullon spray-lakkaa, ja ainakin kokeilukappaleesta vaikuttaisi tulevan ihan mukava. Haju vain otti päähän taas, liekö ulkona ollut sellainen ilma että hajut voimistuvat. Tai sitten se johtuu jostain muusta. Minä en oikein kestä tuollaisia voimakkaita hajuja, ja spray-maalit ja -lakat haisevat sangen pahasti. Onneksi on parveke missä maalailla.

Seinien väri pitäisi vielä päättää. Hyvin luultavasti se tulee olemaan joku näistä. Bilteman maaleja kun saa niissä pikkupurkeissa, ja parilla varmaan maalaisi tuon talon. Terrakotta tai okra voisivat olla ihan kivoja, olettaen että ne näkyvät tässä näytöllä läheskään oikeina. (Tällä koneella on ikää reilu neljä vuotta ja toisinaan sen huomaa...) Mango-sävyllä maalasin Lundbyn, ja siitä tuli oikein kiva, lähes kartanonkeltainen. Sekin voisi olla hyvä, ja sitä ei tarvitsisi ostaa kuin yksi purkki, yksi löytyy jo.

Kylppärin lattia on vieläkin hakusessa. Ehdotuksia saa laittaa. Jos en muuta keksi, leikkaan "kukattomia" siivuja siitä tapetista jota kylppärin seinät ovat, ja liimailen niistä laattalattian...