Kirjaimellisesti. Yhden paidan olen tässä päivän mittaan saanut sotkettua liisteriin. Onneksi se on vesiliukoista töhnää. Olen tosin saanut aikaiseksi jotain muutakin, eli nyt on neljä huonetta tapetoitu. Ylimmässä kerroksessa ei ole vielä mitään, ehkä huomenna jos hyvin käy.

Image Hosting by PictureTrail.com
Yleiskuva tapetoinnin tässä vaiheessa. Alhaalla vasemmalla keittiö, oikealla kylpyhuone. Keskikerroksessa vasemmalla makuuhuone, oikealla olohuone.

Image Hosting by PictureTrail.com
Keittiö. Alareuna tapettikirjasta bongattua vihreää vinyylitapettia, samasta tapettikirjasta leikattu boordi, yläosa kukkatapettia.

Image Hosting by PictureTrail.com
Yksityiskohta keittiön tapetista.

Image Hosting by PictureTrail.com
Kylpyhuoneessa on valelaatoitus. Tuo on tapettia, jossa ruudutus menisi vinoruutuina, käänsin sen ja sain näppärää kaakeloinnin näköistä tapettia.

Image Hosting by PictureTrail.com
Makuuhuone. Ei sitten tule tänne niitä sinisiä kalusteita. Taidan tapetoida yläkerrasta toisen huoneen sinisävyiseksi, niin löytyy niillekin paikka.

Image Hosting by PictureTrail.com
Makuuhuoneen boordi. Tuo on leikattu vanhahtavasta tapetista, samasta kirjasta kuin nuo keittiönkin tapetit. Hieman roosaan vivahtava norsunluu on oikea sävy, taisi salama hiukan vääristää. Ovelaa kaiverruskuvioista.

Image Hosting by PictureTrail.com
Olohuone. Tämä kaipaa ehkä vielä jotain, mutta mitähän se olisi? Boordi katonrajaan ehkä, mutta samaa vai eri sävyä kuin tapetti? Tähän hätään olisi vain vihreää, sinistä ja kermanvalkoista. Pitäisiköhän jättää kuitenkin hautumaan vielä?

Kaikista huoneista puuttuu listoitus, en ala siihen ennen kuin koko hoito on tapetoitu. Samoin puuttuvat ikkunoiden karmit ja lattiat. Toivon mukaan saan viikonloppuna hankittua lattiamateriaalin, niin ensi viikolla pääsisi lattiahommiin. Juu ja väliseinät ovat edelleen irrallisina, siksi noin vinossa.

Yläkertaan on siis tulossa työhuone ja lastenhuone. Todennäköisesti lapsia on yksi, joten pitäisi päättää kumpi se on, ja vähän sen mukaan sitten tapetoida. Toista vaaleanpunaista huonetta en kuitenkaan tee, joten luultavasti päädyn joko keltaiseen tai sitten kermanvaalean ja x-värin yhdistelmään, riippuen siitä mikä tuntuu kivalta.

On muuten paljon kivuttomampaa tapetoida huoneet kahdella eri värillä, niin että yläosa ja alaosa tulevat eri paperista. Ainakin jos talo on koottuna...