Laitoin lattioita tänään. Sitten huomasin ostaneeni yhden levyn liian vähän, joten olohuone jäi ilman lattiaa. Hyvä minä. Ei kai tässä auta kuin huomenna mennä keskustaan ja hakea se levy. Tykkään kuljetella metrin mittaisia ja herkästi hajoavia balsalevyjä ruuhkaisissa busseissa, ja nyt joudun ostamaan vielä sitä ohuinta sorttia. Millin vahva balsalevy ja ruuhkabussi, saa nähdä tuleeko se ehjänä kotiin.

Kylpyhuoneen lattia on edelleen kysymysmerkki. Tapetista ei saanutkaan sopivia suikaleita, joten uusiksi meni suunnitelma. Meillä ei taida olla edes 1*1cm ruudutuksella olevaa konseptia, ja jos onkin niin se on T:n kätköissä. Minä en ole koskaan sellaista käyttänyt, voi olla että heillä se on ollut vaatimuksena. Enpäs muista, pitää kysellä. Muuta en nyt tähän hätään keksi. Pää lyö tyhjää kun pitäisi miettiä tällaista.

Lattioiden laitosta innostuneena ompelin vähän verhoja. Makuuhuoneeseen tulee pitsiverhot, minulla oli juuri sopivaa 20cm leveää ohutta keinokuitupitsiä. Keveän näköiset verhot. Keittiöön tulee kappa vaaleanvihreästä brodyyrista. Lastenhuoneeseen tulee joko saman tyyppinen kappa, tai sitten sivuverhot vanhasta rikkinäisestä kangasnenäliinasta, en ole vielä päättänyt.

Lisäksi tein petivaatteita lastenhuoneen metallisänkyyn. Nyt siinä on patja, aluslakana, tyyny ja tyynyliina sekä hieman keskeneräinen lakana. En ole vielä keksinyt millaisen peiton teen, mutta teinpäs koristellun lakanan jo.

Mallailin kalusteita taloon, ja ihan hyvältä vaikuttaa. Olohuoneeseen on eniten valmista, vaaleanpunaiseen makuuhuoneeseen vain yksi lipasto. Ylimmän kerroksen siniseen huoneeseen tulee muuten luultavasti "ompelimo", ostin keväällä pikkuisen mustan ompelukoneen pöytineen ja se näyttäisi sopivan huoneeseen.

Kuvia ei tule tällä kertaa, kun saan kameran vasta huomenna tai lauantaina, riippuen siitä koska T muuttaa takaisin tänne.