Homma takkuaa. Olin kuin olinkin laskenut balsan menekin väärin, nyt puuttuu noin puolikas levyä. Voi höh ja pöh, en saanut tänään lattioita valmiiksi. No en oikeasti olisi saanutkaan, kun en ole keksinyt mitä laitan kylppäriin lattiaksi. Vaatii varmaan vähän surffausta muiden sivuilla, jospa tulisi ideoita vastaan. Mitään kovin kallista investointia en tuohon suunnittele.

Lisää balsaa on kuitenkin tiedossa huomenna, sitä on kotona enemmän. Huomenna suuntaan Hiacen keulan kohti kotia taloineni ja muine kamoineni. Ihan kiva oikeastaan päästä omaan kotiin, ja näen sitten samalla nukkekotivaihdon juttusetkin.

Saas muuten nähdä miten käy noiden listoiksi tulevien rimojen kanssa, riittävätköhän ne? Ostin niitä kaikki mitä Kärkkäisellä oli, joten saa nähdä. Mistähän sitä saisi lisää, Ylivieskaan on pitkä matka lähteä hakemaan. No, pitää kierrellä kauppoja. Listoiksi on siis tulossa 2*3mm mäntyrimaa, jotain lennokkikamaa sekin.

Mikäli listat eivät riitä, tiedossa on kuitenkin hommaa: ikkunanpuitteiden suunnittelua ja mahdollisesti myös ulkoseinien maalausta. Seinät pitäisi maalata ennen kuin tekee puitteet, joten Bilteman "maalinäytepurkit", täältä tullaan. Sävy tulee olemaan jotain niistä.
Ja sitten pitäisi käydä yhden nettitutun luona tutkailemassa Suuri Käsityölehtiä, joten hommaa on ihan piisalle asti. Olisipa vuorokaudessa yhtä paljon tunteja kuin minulla suunnitelmia...