"Mitä täällä on?" "Mistä noi on tänne putkahtaneet?" "Aijaa, täällähän tämä olikin." "Miksi nämä ei pysy järjestyksessä?!" eli otteita kaaoksen kesyttäjän lausunnoista.

Tämä kaaos on ihan mahdoton. Tiedättekö, miltä huusholli näyttää, kun on toista vuotta askarrellut ja ommellut ilman järjellistä sijoituspaikkaa niille tavaroille ja materiaaleille? Voisin veikata että teistä ainakin joku tietää, mutta muille kerrottakoon, että vastaus on KAAOS. Sinänsä outoa, että pidän itseäni jonkinlaisena järjestyksen ihmisenä, ja silti saan tämän huushollin hirvittävään hajotukseen.

Olen järjestyksen ihminen tietyillä reunaehdoilla, kuten se, että tarvikkeille ja tavaroille pitää olla tarpeeksi laatikoita, joihin ne sijoitetaan. Laatikoiden päällä pitää vielä mielellään lukea mitä se sisältää. Tämä voidaan näyttää toteen, sillä aikaisemmin hankkimieni laatikoiden tavarasisältö on siellä minne sen laitoinkin; niissä laatikoissa. Sen sijaan kaikki se roina, jolle ei ole ollut ennaltamäärättyä paikkaa, on kasaantunut työpöydille ja lattioille Pisan tornia muistuttaviksi rakennelmiksi, mutta toisin kuin esikuvansa, nämä myös kaatuvat.

Nyt minulla on oletettavasti tarpeeksi laatikoita tämän kaaosteorian toiseen todistukseen. Ja jos ei ole, viikonloppuna haen niitä lisää. Kaaos on vain laatikoiden puutetta - toivottavasti.