Liimaus edistyy hitaasti mutta varmasti. Nyt on koossa sivuseinät, tausta ja alin lattia. On tuossa vain semmoinen palapeli kun kerrallaan voi liimata yhden osan ja sitten pitää antaa kuivua heti kauan.

Ajankuluksi sitten väsäilin vähän muutoksia tähän sivuun. Vihreä miellyttää silmääni, mutta en pitänyt alkuperäisen pohjan kuvasta. Muokkailin vähän ja tähän päästiin. Voisin tehdä joskus toisenmoisenkin taustan, alan pikku hiljaa päästä jyvälle erään kuvankäsittelyohjelman hienouksista. Sillähän voi tehdä vaikka mitä kivaa. Oikeastaan pidän kyllä kuitenkin eniten tällaisesta suhteellisen yksinkertaisesta.

Yläreunassa lukee toistaiseksi vain 'Talo', mutta mikäli keksin joskus talolle nimen, se ilmestyy tuohon yläreunaan. Toistaiseksi pysytellään vain tuossa yksinkertaisessa. Ainoa haittapuoli on se, että se saa minulla soimaan päässä Zen Cafén saman nimisen kappaleen. Olen joskus kuunnellut sitä enemmänkin, ja oikeastaan kuuntelen vieläkin - no okei, omistan kaikki levyt ja suunnittelen ostavani syksyllä julkaistavan... Voinen siis tunnustautua eräänlaiseksi faniksi. Eiköhän tänne vielä saada musiikillisiakin löpinöitä kaiken nukkekotihääräämisen lisäksi. Useimmiten kun tulee kuunneltua värkkäämisen ohessa levyjä.