En ole vieläkään keksinyt, minkä aikakauden tai tyylisuunnan taloa olen rakentamassa. Sisustus on ihan auki, mitä nyt nuo muutamat edellisessä postauksessa esitellyt kalusteet ovat suunnitelmissa. Mahdollisista asukkaista on sen verran tietoa, että ainakin pari mukeloa perheeseen kuuluu. Vanhemmat ovat osittain valmiina, massaosat on koottu ja naispuolisen kroppakin on valmis mutta hahmo ei saavuttanut suurta suosiota: äitini kävi kylässä, näki naispuolisen nuken ja totesi: "onkos sillä riisitauti?" Väitti lisäksi että sen pitäisi olla mies. Hmm. Pitää varmaan perehtyä tarkemmin ihmisen muotoiluun.

Itse asiassa sellainen "näin muovailet ihmisen" kirja olisi aika kova sana. Alunperin suunnittelin, että osalla veronpalautusrahoista sahautan osat nukkekotiin, mutta kun talo valmistuukin omin käsin, voisin käyttää ne "korvamerkityt" rahat vaikka muuhun nukkekotiaiheiseen. Pari kirjaa ehkä, ja vaikka jotain pientä muuta kivaa.

Voisin silti kokeilla muovailua uudelleen ennen kuin saan ne rahat. Ei se niin kovin vaikeaa ole, ilmeisesti minulla on jonkin verran hahmotuskykyä. Ehkä odotan kuitenkin että nämä lämpöiset kelit loppuvat, muutenkin tällä kuumaräpylällä on ongelmia kun massat menevät ihan pehmeiksi. Haluaisin kokeilla nukentekoa siten, että koko nukke olisi massaa - inhoan sitä piipunrassi-vanu-kangas -vartalon tekoa. Samaan tyyliin kuin täällä olevat nukenosat (kelaa sivua alaspäin). Massaahan noihin menisi hieman enemmän kuin pelkkiin raajoihin, mutta jos talous kaatuu 2,50€ hintaiseen Fimo-pakettiin, niin huonosti oli perustettu... Sitä paitsi ihmisten muovailu on kivaa.

Vähän rakennuspuolta. Kaikki osat ovat nyt valmiita, iltapäivällä yritän koota ne järkeväksi taloksi. Saa nähdä miten käy. Ja saa nähdä mitä kissat tykkäävät talosta.