Maalasin talon aamulla kertaalleen. Eilen kävin Biltemasta hakemassa maalin, päädyin silkinvihreään. Sanoopa tosi paljon. No, se väri löytyy tästä. Tosin ainakin minun mielestäni lopputulos on vähän enemmän mintunvihreä kuin tuossa kuvassa, mutta se taas voi johtua tästä näytöstä.

Oikein muuta en sitten olekaan saanut talorintamalla aikaiseksi. Kaivelin vähän valmiiden tavaroiden laatikoita, ja ainakin jotain niistä tulen kelpuuttamaan taloon. Pitäisi varmaan ryhtyä kalusteiden tekoon - kuvia ette kuitenkaan saa, sillä kamera on miehellä. No, ehdin kuitenkin kuvata tämän aamun räpellyksiä ennen kuin T lähti kamera laukussaan kohti Pohjanmaata.

177245769.jpg
Nämä isommat taulut ovat tulossa luultavasti työhuoneeseen (kukkataulu) ja olohuoneeseen (maisema).

177245768.jpg
Pienet kukkataulut puolestaan tulevat makuuhuoneeseen.

Kaikki taulut on leikattu käsityökuvaston sivuilta, liimattu vielä paksulle kartongille ennen kehystystä. Kuvat ovat ristipistotöiden mainoskuvia. Isojen taulujen kehykset olivat kuvaushetkellä kesken, pienempien kehykset ovat pursotettua 3-d-maalia (vai liimaako se on?) ja ne ovat tarkoituksella tuollaiset röpelöiset.

Nostan todella ja kaksin käsin hattua heille, jotka osaavat ja jaksavat pistellä tuollaisia upeita töitä, minusta ei ole muuhun kuin leikkelemään kuvia...