Ilmeisesti tuossa laskurissa oli jotain häikkää, joten se meni vaihtoon. Valitettavasti en tiedä tarkkaa lukemaa vaihtohetkellä, mutta viimeksi näkemäni luku oli 144, ja oletan että sen jälkeen on muutama vierailu tullut, joten nappasin alkuluvuksi 150. Aika lähellä totuutta ainakin.

Tapetoin tänään loputkin talosta.

Image Hosting by PictureTrail.com
Yläkerrassa on siis vain kaksi huonetta, lastenhuone ja ns. työhuone.

Image Hosting by PictureTrail.com
Tiinan ehdottamaa keltainen-vaaleanvihreä-yhdistelmää lastenhuoneeseen ei ollutkaan mahdollista toteuttaa, sillä muistelemani keltainen olikin lähempänä oranssia. Laitoin sitten vaaleanvihreän kaveriksi kermanvalkoista. Ihan raikas huone siitä sitten sukeutui.

Image Hosting by PictureTrail.com
Lähikuva boordista. Minä yksinkertaisesti rakastan näitä tapettikirjasta leikeltyjä suikaleita. Miten sattuikin, että mies toi juuri sellaisen vanhahtavan kirjan, joista erityisesti pidän?

Image Hosting by PictureTrail.com
Ns. työhuone. Tämän huoneen lopullinen käyttötarkoitus ei ole vielä selvillä, kutsun sitä toistaiseksi työhuoneeksi.

Image Hosting by PictureTrail.com
Ja taas boordia...

Voi olla, että tulevana viikonloppuna vietetään hiljaiseloa tämän blogin tiimoilla; tarkoitus on huomenna lähteä Pohjois-Pohjanmaalle vanhempieni luo kyläilemään. Siinä matkalla sitten käydään myös Ylivieskassa Kärkkäisellä, josta olisi tarkoitus ostaa balsaa lattiamateriaaliksi, listoja ynnä muuta kivaa. Siellä kun on aika hyvä lennokkitarvikeosasto ja edullisemmat hinnat askartelukauppaan verrattuna... Ei sitten kerrota kenellekään, että ne lennokkihutut menevät nukkekotiin, eihän?