Talo on kutakuinkin koossa. Vietämme harjakaisia mustikkapiirakan merkeissä, namskis. (Paitsi että se on vielä pullataikinana kohoamassa.)

Ensimmäisenä piti tietenkin singahtaa ottamaan kuvia.

138716.jpg

Yleisnäkymä suoraan edestä. Ei näytä kovin kauniilta, kun maalipinta on mitä on, eikä tekijääkään voi miksikään "vuoden puusepäksi" kutsua. Mutta yritys on pirun kova.

138712.jpg

Sivummalta. Huoneet eivät ole hirvittävän suuria, ja alkuperäisistä suunnitelmista poiketen yläkerrassa on vain yksi väliseinä. Jännä nähdä mitä huoneita sinne sitten lopulta tulee.

138713.jpg

Sivukuva. Yläkerran väliseinä menee uusiksi, se on himpun verran liian matala.

138715.jpg

Keittiössä on vielä tyhjää ja siistiä... (Kuriositeettikuva.)

Koko talo on koottu pelkällä erikeeperillä. Jännä nähdä miten kauan se pysyy koossa. Listat tulevat vielä liimalla kiinni, joten hieman ne tukevoittavat rakennelmaa. Väliseinät ovat myös toistaiseksi irrallisia, odotan tapetoinnin ja lattioiden valmistumista ja kiinnitän ne vasta sitten. Siksi ne siis näyttävät kenottavan mikä mihinkin suuntaan, kun ne on vain tökätty paikoilleen. Tapitointi alkaa, jahka saan hankittua liisteriä, ja päätettyä mitä tapittia mihinkin huoneeseen tulee. Lattiat vedän joko kontaktimuovilla tai ohuenohuella balsalla, riippuu vähän jaksanko näpertää, ja käydäänkö tulevana viikonloppuna minun kotipuolessa (ja Kärkkäisellä siinä sivussa). Tampereelta asti en ala balsaa kantamaan...

Ikkunoihin tulee vielä karmit, ja mahdollisesti lasit piirtoheitinkalvosta, jotta pöly pysyy ulkopuolella.

Ai niin. Se kapiteelipuoli. Toistaiseksi talolle on tullut hintaa noin 6€, kun laskee kulutetut materiaalit ja maalit ynnä muut sellaiset.