Hidasta on. (Ja nyt tilapäisesti myös hiljaista, kun yliväsynyt lapsi kai viimein uinahti hetkeksi.) Nukkekoti on taas osina sohvan takana, odottelee siellä että saisin tilattua sähköistysroippeita Nukkekoti ja Lelu EM:sta. Kuvastotilauksena on tulossa hieman muutakin tavaraa. Euro Minis -katalogi on huolella selattu useampaan kertaan ja punakynä on viuhunut. Kerran se vain kirpaisee.
Huonejako menee ehkä vielä uusiksi, taidankin poistaa väliseinän alakerrasta enkä kakkoskerroksesta kuten ensin ajattelin. Saa nähdä montako kertaa mieli vielä muuttuu. Väliovet olen saanut maalattua kahteen kertaan. Ne ovat nyt valkoiset, ehkä vielä koristelen niitä vihreällä maalilla. Ans kattoo ny kuinka käy.

Yritän saada miehen suostuteltua siihen, että täältä asunnosta heitettäisiin yksi vanha nojatuoli kartanolle ja tilalle tuotaisiin pieni kirjoituspöytä minulle työpöydäksi. Tämä tapahtuu seuraavalla reunaehdolla: pidän romuni järjestyksessä enkä levittele niitä pitkin kämppää. Olen pyhästi luvannut. Sille minä en voi mitään, että näillä pikkujutuilla on oma tahtonsa ja ne leviävät itsekseen, salakavalasti ja ilmeisesti öiseen aikaan joka puolelle taloutta...

Pitää vähän säätää tätä sivupohjaa. Voipi tulla haamupäivityksiä. Jos tätä joku siis tilaa.